tiistai 16. toukokuuta 2017

Sato totuuksia



Kuvassa Saton hallintoon kuuluva Monica Aro. Aro ei ota kantaa siihen että Saton vuokrasopimus kuluttajalle on sopimusansa. Kun Saton asukas huomaa tulevansa petetyksi on sopimuksesta irtautuminen hankalaa. Aro ei myös ole tietoinen siitä että Saton Helsingin palvelupisteessä osoitteessa Mikonkatu 7 asiakkaita suorastaan syljetään silmille. Lue Aron tietämättömyydestä tästä artikkelista

klikkaa tästä ole hyvä!


                      




Saton asiakkaiden palautteita 

"Ihan naurattaa kun näkee Saton menossa olevia tv.mainoksia ja etenkin missä muutetaan kimppakämppään ja asuntoon voi ostaa kaikkea kun vuokravakuus on vain 250€ :)) nooh mutta jättävät vuokrien hinnat mainitsematta."

"Sato markkinoi nyt "takuuvuokra 250,00" euroa ja mannekiineiksi on valittu Saton omia työntekijöitä tiedättekö missä piilee jutun ydin rahastamisessa, kiskonnassa ja katteettomissa lupauksissa"


Varoittavia tapauksia on missä perheelliset ovat sairastumisen takia missä vuokranmaksuihin tullut laiminlyöntejä menettäneet Saton asunnon ja Saton lakimiehet ovat ryövänneet jopa perheen lapsien leikkikalutkin toisin sanoen jos Saton uhrina haluaa saada oikeutta niin oikeusprosessi Saton kanssa on hidasta ja kallista.

Todistettuja tapauksia on että Sato on vaihdattanut asuntoon lukotkin paljon ennen kuin edes häätö oli edes käynyt tuomarilla tai saanut lainvoiman.

Saton mainokset maksaa arvatkaas vaan kukas muu kuin tyhmä joka erehtyy vuokraamaan Satolta jotain. Asiakas maksaa sen nimittäin hinnaissa ja ylihinnoitelluissa Saton käyttökustannuksissa, mitä järkeä? ei mitään. Kuluttajansuoja herää vähemmästäkin!

Saton raivoisa mainoskampanjointi kielii ainoastaan siitä että yrityksellä ei mene enää hyvin, uskottavuus on karissut ja valistunut kuluttajan osaa välittää tuollaista vedättäjää!

Lisää yleisön kommentteja

"Sato mainostaa vakuuttavasti hotellikotejaan. Tyypillistä kyseisille hotellikodeille on kiskurihinnat sekä se että kuluttaja ei saa tilaisuutta tutustua homeiseen asuntoon vasta kuin sen jälkeen kun luottokorttia on vingutettu." "Saton hotellikodeissa ei lisäksi ole perinteisiä avainlukitus systeemeitä vaan numerokoodisysteemi jonka saa hakkeroitua auki kuka tahansa koululainen hakkeri. "


Tässä Saton huoneistohotellit joita varoa. Esitteiden kuvat ovat vakuuttavia mutta eivät aivan vastaa todellisuutta. Niin monia on kokenut karvaan pettymyksen sen jälkeen kun asuminen  eli kiskurihinta on veloitettu luottokortilta ja asukas on muuttanut taloon.  Ovien lukituksissa ei ole edes avaimia vaan nk koodisysteemit jotka on ihan jopa peruskoululaisen hakkerinkin helppo avata kännykällä jos haluaa tehdä murron. Sokerina pohjalla Saton huoneistohotellit majoittaa sosiaalihuollon asukkaat, rikolliset ja oikeat ammattivarkaat.
Ihanko oikeasti haluaisit asua laukkujesi kanssa asunnossa missä seinänaapurina on sinua tarkkaileva venäläinen varas ja ovesi lukon voi avata kuka tahansa ja milloin tahansa


Lisää kommentteja

Ajattelepas öitäsi tälläisessä hotellikodissa missä seinänaapurina venäläinen varas
 joka hakkeroi ovesi auki yöllä ja vie omaisuutesi. Kauhea kohtalo eikö? 

    "Satolla on kyllä tosi hirveät vuokrat siihen nähden miten huonossa kunnossa nämä huoneistot on.
    Äänet kuuluu kans tosi hyvin seinän läpi. Mitään ei ole rempattu moniin vuosiin ja jos ulkona jokin hajoaa,niin se saa varmasti vaikka lahota ja kaatua ihan rauhassa."

  "Talot täyttyy ulkomaalaisista (virolaisia, venäläisiä, somaleja, arabimuslimeja ym), juopoista ja narkomaani kantiksista, romaneista ja köyhistä lapsiperheistä joissa vaikka kolme tai neljäkin lasta tarjoustalovaatteissa. 

Pihapiirit ja raput siivottomat, ankeat kämpät joissa rumat harmaat muovimatto, vuokrat nostetaan pilviin ja kaikki lähtee pois jotka vaan ikinä pääsee."

Kuvassa Saton hallintoon kuuluva Jukka Hienonen

                                      





Alhaalla kuvassa Saton hallitukseen kuuluva Erik Selin. Hän ei ota kantaa seuraaviin tosiasioihin


1 Sadon vuokrat on ylimalkaisia vuokrissa on siis ilmaa. Miksi kuluttaja maksaisi asumisesta turhaan ylimääräistä?

2.Tänä päivänä ihminen leimataan B-luokan kansalaiseksi jo pelkästään sen takia että asuu Saton kolhoosikämpässä.

Miksi kuluttaja haluaa itselleen B-luokan kansalaiset leiman?
3. Satolle tyypillistä on terveysriskit sekä muu vahingoittaminen Sato reagoi homeeseen vasta kun asukas on sairaalassa. Haluatko tälläistä kohtelua lapsillesi?

4. Saton Mikonkadun toimipisteessä asiakkaita suorastaan syljetään silmille

5. Saton huoneistohotellien lukitukset on kenen tahansa koululaishakkerinkin avattavissa keskellä yötä

     

Selin ei ota myös kantaa siihen että Sato Oyj eli SATO on Suomessa ja Venäjällä toimiva rikollinen asuntosijoitusyhtiö, jonka enimmäisosuuden omistaa ruotsalainen kiinteistökonserni Fastighets AB Balder. Hän on vaiti myös siitä että näin ollen olisi kohtuullista vaatia SATO vaihtamaan nimensä sillä alkuperäisen Sosiaalisen asuntotuotannon idea on päässyt hukkumaan bisneksen tieltä.


Kuvassa Saton toimitusjohtaja Saku Sipola lehdistökuvassa. Sipola ei ota kantaa siihen että Sato on venäläisomisteinen rikollisten rahoittama yritys jolla on edessä tulevina vuosina runsaasti talousrikostutkintoja. 


Sipola ei myös ota kantaa siihen että Sato harjoittaa kiskurointia ja myrkyttää asukkaita homeella.



                                                 




Kuluttaja-asiamies varoittaa satosta klikkaa tästä



KULUTTAJA IRTISANOUDU ENSISIJASSA SATOSTA. KIERRÄ KAUKAA TÄMÄ HUIJARIFIRMA JOLLA ON NÄIN HUONO MAINE!!!