maanantai 17. lokakuuta 2016

Taustoja Lindorffin toiminnasta ja kuinka toimia jos joutuu Lindorffin uhriksi





"Perintätoimisto Lindorff harrastaa kuluttajasaatavien perintää yksityishenkilöltä tratalla. Rikoslain 30. luvun 3. pykälässä kielletään kyseinen rikos. Enimmäisrangaistuksena kyseisestä rikoksesta on vuosi vankeutta. Katso tästä asian lainkohdat

Jutun juoni on vielä se, että alkuperäistä laskua ja maksumuistutusta ei heidän toimeksiantajansa lähetetä, vaan suoraan maksuvaatimus trattauhalla ja sitten tratta perään. Perintälakiakin rikotaan tuosta vain.

Jos olette joutuneet tällaisen rikoksen uhriksi, niin muistakaa käydä tekemässä rikosilmoitus. Kannattaa ruksata rikosilmoituksessa, ettet suostu sakkorangaistukseen, koska silloin rikos käsitellään oikeudessa, ja siitä annetaan oikea tuomio, toivon mukaan ehdotonta vankeutta."



                             




                                          
"Lindorff Oy on täysin laittomasti velallisen vahingoksi toimiva koronkiskojafirma, jolla on hämärää taustallaan jo pidemmältä ajalta. Mainittakoon, että Lindorffin edeltäjä Contant Oy on saanut liiketoimintakiellon nimenomaan velallisen vahingoksi aiheutuneesta toiminnasta sekä koronkiskonnasta ja nyt nämä samat talousrikolliset jatkavat toimintaa ainoastaan eri nimellä. Ja kenenkään puuttumatta asiaan."

Miten menetellä Lindorffin suhteen? Lindorffia on helppo boikotoida: voit yksinkertaisesti olla käyttämättä firmojen palveluita jota käyttävät näitä huijareita perinnässään. Ennenkkuin otat vaikka puhelinliittymän tai sähkösopimuksen, kysy heiltä etukäteen ovatko he tekemisissä Lindorffin kanssa, toisin sanoen käyttävätkö Lindorffin palveluita. Katso ohjeita lisää klikkaamalla tästä 


                                          
Arvokas ennakkotapaus Lindorfin tappioksi ja kuluttajien kuluttajansuojan eduksi.
Huomio siis kaikki jos olette joutuneet järjenvastaisten Lindorfin perintätoimien uhreiksi, nootatkaa todellakin asianne juristinne välityksellä lääninhallituksille ja viranomaisten tietoon.
"Toini Helin epäili, että lakia ei noudateta ja alkoi tutkia asiaa. Hän sai selville, että hänen hammaslääkärilaskunsa oli lähettänyt ulosottoon perintätoimisto Lindorff, ei Tampereen kaupunki.
Helin valitti asiasta Tampereen käräjäoikeuteen ja vaati ulosmittauksen keskeyttämistä. Oikeus asettui Helinin puolelle. Sen mukaan perintätoimisto Lindorff toimi lain vastaisesti Tampereen kaupungin asiamiehenä lähettäessään hammaslääkärilaskun ulosottoon. Asia käy ilmi kaupungin oikeudelle antamasta lausumasta.
Toini Helin (lukee paperista): ”Kaupunki ei itse toimita sopimukseen piiriin kuuluvia saataviaan suoraan ulosottoon vaan sen tekee Lindorff Oy. Noni, siinähän se tuli.”
Helin kanteli asiamiehen käytöstä Etelä-Suomen lääninhallitukseen. Lääninhallituksen mukaan Lindorffin toiminta on lain vastaista" Katso aihe tästä 

                                                          
Näin laki tulkitsee kiskonnan. Jokainen voi vetää johtopäätökset mitä Lindorffin 100-500% perintäkulut ovat, ne ovat koronkiskontaa juuri sanan varsinaisessa merkityksessä! Katso laki tästä 



Jos joskus joutuu Lindorffin häirinnän uhriksi asiassa kannattaa toimia näin. Lindorffin häiriköt eivät edes esittele itseään kun soittavat. Kun puhelu Lindorffilta tulee kannattaa se nauhoittaa sekä asia ilmoittaa häirikölle. Puhelussa täytyy tuoda esille se että häirikkö on nyt kuluttajan kotirauhan suojaamalla alueella sekä kieltää häirikköä soittamasta enää uudestaan. Jos häirikkö (Lindroff) soittaa tämän kiellon jälkeen uudestaan niin asiasta voi tehdä rikosilmoituksen, rikosnimike kotirauhan rikkominen. Lindorff ei noudata hyvää perintätapaa, Lindorffin häiriköt soittelevat jopa virka-aikojen ulkopuolellakin eivätkä esittele itseään. Lindroffin uhreja on satoja eikä kyse ole yksittäisestä tapauksesta.

Jos joutuu Lindorffin järjettömän korkovaatimusten uhriksi niin Lindorffin toimet kannattaa nootata juristinsa välityksellä lääninhallitukselle.


Lindorff sosiaalisessa mediassa katso tästä,osallistu keskusteluun ja raportoi kokemuksiasi jos olet joutunut Lindorffin uhriksi.


Lindorfilla itsellään on oma lehmä ojassa, Lindorff harjoittaa muun muassa mittavaa veronkiertoa katso tästä. Katso aiheesta klikkaamalla tästä